Het wekelijkse Werkcafé

Op zoek naar een vacature of hulp naar werk in Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Drechtsteden?

Kom dan naar het wekelijkse Werkcafé van Stichting Werkbank Drechtsteden. Wij geven je een duwtje in de rug, ook bij het starten van een bedrijf.

Wij helpen je bij het schrijven van een cv of sollicitatiebrief, maken een profielfoto of filmpje, helpen je bij je bedrijfsplan. Maar je kunt bij ons ook gewoon even je verhaal kwijt onder het genot van een bakkie koffie

We organiseren daarnaast maandelijks een workshop of gaan langs bij bedrijven of banenmarkten.

Samen met jou maken wij werk van een baan zoeken

Facebookgroep en Nieuwsbrief

Naast het wekelijkse Werkcafé hebben we een Facebookgroep

Hier delen we veel vacatures en geven we tips!

Mis niks en schrijf je in voor onze nieuwsbrief: info@werkbankdrechtsteden.nl

Kom gerust een keer een bakkie doen

Samen werk zoeken is veel leuker !

Hiermee wil Ik alle medewerkers van stichting Werkbank bedanken voor de hulp en steun bij het vinden van een nieuwe baan. Arthur en Rishma jullie zijn toppers mijn Speciale dank voor jullie steun en morele aanmoediging. Jullie hebben me overtuigd dat ik de hoop niet op moet geven en het is me uiteindelijk gelukt om een baan te vonden. Daar ben ik heel blij mee. Ik vind de stichting werkbank een beste wegwijzer voor mensen op zoek naar een baan.

Fahima

Graag wil ik alle medewerkers van de Stichting Werkbank Drechtsteden bedanken voor de aangeboden hulp.

Jullie hebben mij de afgelopen maanden geholpen met het opstellen van een goede cv, en sollicitatiebrieven. Dankzij de aangeboden hulp van de Sociale werkbank Drechtsteden heb ik vorige week een vaste baan weten te bemachtigen bij GameWorld in Capelle aan den IJssel.

Iedereen enorm bedankt!

Rozemarijn

Onder begeleiding van stichting werkbank heb ik geleerd mijzelf te presenteren. Dit heb ik geleerd doormiddel van het maken een videopitch.  Dit heeft mij enorm geholpen bij mijn sollicitatie gesprekken.  Complimenten voor de mensen die zich inzetten voor stichting werkbank. Door de  opgedane kennis in de maatschappij hebben ze meer begrip voor je als werkzoekenden. Ze weten exact wat de markt zoekt en op welke gebieden je bij geschoolt kan worden.

Priya

Stichting Werkbank Drechtsteden heeft mij erg goed geholpen met tips en adviezen voor mijn sollicitatiebrief en cv, ik heb op deze manier mijn brieven kunnen verbeteren. Tevens ben ik geholpen met het upgraden van mijn LinkedIn en hoe ik mijn kwaliteiten het beste kon omschrijven. Ik vond het fijn om naar een plek te kunnen gaan waar ik werd geholpen met mijn vragen. Begin september ben ik bij mijn nieuwe baan begonnen en hierbij heeft de Werkbank een steentje bij meegedragen. Nogmaals bedankt!

Maartje

Ik was één van personen die langs kwam vandaag om te vertellen dat ik een baan heb gevonden en om de Werkbank Drechtsteden te bedanken voor hun steun, advies en support! Een aanrader voor iedere werkzoekende en dus niet alleen de jonge werkzoekenden onder ons. 55 jaar en toch een baan gevonden. Is dus mogelijk voor iedereen! Gaat alleen niet vanzelf, veel arbeid verrichten en positief blijven, dan komt het goed!

Renate

Wist je dat de Werkbank heel goed te bereiken is?

Locatie Papendrecht ligt naast busstation Viaduct N3
Locatie Dordrecht ligt net achter het centraal station