Hoe kunt u betrokken raken?

Bij Stichting Werkbank Drechtsteden is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk. Elke donderdagmiddag organiseren we een werkcafé van 13.00 – 16.00 uur. Kattestaart 2 in Papendrecht. We werken volledig op basis van vrijwilligers. Dit zijn ervaringsdeskundigen, pro bono professionals en werkzoekers.

De Werkbank ontvangt geen overheidsfinanciering.  We zijn daarom gebaat bij sponsoring en giften. Per jaar hebben we 10.000,- euro nodig om het Werkcafé te kunnen draaien. Deze gelden zijn bestemd voor de huur, inventaris, koffie/thee en ons promotiemateriaal. Deels wordt dit bedrag opgehaald via fondsen, deels via particulieren (vrienden) en bedrijven (zakenpartners).

Donatiethermometer 2017

Visit Easy Fundraising Ideas

HOE KUNT U BETROKKEN RAKEN?

  1. Vriend van de Werkbank

De Werkbank zoekt 100 vrienden die jaarlijks 50,- euro willen doneren. Geef uzelf op via info@werkbankdrechtsteden.nl en vul de digitale machtiging in.

  1. Zakenpartner van de Werkbank

De Werkbank zoekt 10 bedrijven of 20 zzp-ers die jaarlijks respectievelijk 500,- en 250,- euro doneren. Deze bedrijven vormen de sterkhouders van de Werkbank en zullen regelmatig genoemd worden in onze PR (website/ social media) en in ons Werkcafé. We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Ook is ons businessplan op aanvraag beschikbaar.

Zowel de vrienden als partners van de Werkbank worden jaarlijks uitgenodigd voor onze Vrienden -en Partnerdag. Onder het genot van een lunch praten we u bij over het afgelopen jaar en vertellen werkzoekers en vrijwilligers hun ervaringen en successen.

  1. Pro Bono vrijwilliger

Wij werken met vrijwilligers die vanuit hun professie iets kunnen toevoegen. Dat kan zijn: als maatje met iemand optrekken, een workshop geven, helpen bij een bedrijfsplan, kledingadvies, schrijven van een cv of sollicitatiebrief etc.

  1. (Eenmalige) donatie

Uw kunt ook eenmalig doneren. Uw donatie wordt afgehandeld via pay.nl. Hier kunt u de betaalmethode kiezen die voor u het beste is. U kunt ook uw gift direct overmaken naar onze bankrekening: NL94 RABO 0325 7137 90. Wij hebben een ANBI-status. Hierdoor is uw gift aftrekbaar van de belasting.