Bij ons is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk | vrijwilligersorganisatie | onafhankelijk | ANBI | sinds 2015

STEM OP WERKBANK DRECHTSTEDEN

Werkbank Drechtsteden is genomineerd voor de Publieksprijs

van de Vrijwilligersprijzen 2021 van ‘INZET078!’

De Werkbank Drechtsteden is dé plaats waar je terecht kunt voor advies van bevlogen en ervaren vrijwilligers en voor een steuntje in de rug als je op zoek bent naar passend werk. Stem jij ook op Werkbank Drechtsteden als favoriet voor de Publieksprijs van ‘INZET078!’?

‘INZET078!’ is een belangrijke schakel voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties die de levensaders zijn van een fijne samenleving. Vrijwillige inzet is in onze maatschappij van groot belang en dat geldt zeker ook voor ondersteuning bij het vinden van een geschikte en blijvende baan. En dat is waar de vrijwilligers van Werkbank Drechtsteden zich voor inzetten; inspiratie, persoonlijk advies en praktische ondersteuning naar passend werk voor iedereen. Stem op Werkbank Drechtsteden als favoriete organisatie voor de Publieksprijs 2021. Ga naar www.inzet078.nl/evenementen/publieksprijs-2021 en stem op Werkbank Drechtsteden.

Meer informatie is te vinden op de website www.werkbankdrechtsteden.nl. Er is plaats voor jou bij de Werkbank!