Bij ons is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk | vrijwilligersorganisatie | onafhankelijk | ANBI | sinds 2015

weer open

PERSBERICHT: Werkcafé- geen feest, wel weer open

Papendrecht –  Stichting Werkbank (locatie Papendrecht) bestond in april alweer 4 jaar. Wat een feest had moeten worden, werd door de coronacrisis helaas een tijdelijke sluiting. Wel gaan we vieren dat vanaf 4 juni onze deuren weer opengaan voor werkzoekers.

We hebben ons werkcafé opnieuw ingericht en corona-proof gemaakt: Er kan via laptop en scherm op 1.5 meter afstand gewerkt worden en desinfectiemiddelen zijn ruim aanwezig.

Daarnaast gaan wij op afspraak werken op hele uren. Er zijn 2 bezoekers per uur welkom. Zij kunnen intekenen op 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur.  Ook dient de bezoeker ons coronaprotocol in acht te nemen.

Online werkcafé

Nieuw is het online werkcafé. Bezoekers die niet naar het werk café kunnen of willen komen, kunnen middels videobellen geholpen worden met het schrijven van hun cv, brief of het vinden van vacatures.

Voor het maken van een afspraak  kunt u bellen naar ons telefoonnummer 06-34611717. Reserveringen voor het online werkcafé kunt u doorgeven via: info@werkbankdrechtsteden.nl

Alle informatie is te vinden op onze social media en onze website: www.werkbankdrechtsteden.nl.