Bij ons is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk | vrijwilligersorganisatie | onafhankelijk | ANBI | sinds 2015

Open Huis – Proeverij bij De Werkbank op 11 september

Op zaterdag 11 september opent De Werkbank de deuren voor inwoners van Papendrecht, in het kader van de Open Huis - Proeverij 2021. Bij de Proeverij 2021 zijn 35 Papendrechtse organisaties betrokken, te weten de zorgzame, culturele, creatieve, sportieve en ‘groene’ organisaties. Er zijn drie routes door Papendrecht samengesteld, zodat je kennis kunt maken met de organisaties en hun activiteiten. Er is een Cultuur- & Natuurroute, Zorg- en Welzijnsroute en De Leukste Ouder & Kind route. De routekaarten zijn te downloaden via www.vrijwilligerspuntpapendrecht.nl en www.papendrechtVerrast.nl en tevens verkrijgbaar bij de balie van Sterk Papendrecht.

De Werkbank is tijdens de Open Huis – Proeverij 2021, als onderdeel van de Zorg- & Welzijnsroute geopend op zaterdag 11 september van 11.00 tot 14.00 uur. Als je benieuwd bent naar de Werkbank, je als vrijwilliger wilt inzetten, of een steuntje in de rug kunt gebruiken naar werk, bezoek dan het Open Huis. De Werkbank is te vinden aan de Kattestaart 2 in Papendrecht (1e etage).