Bij ons is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk | vrijwilligersorganisatie | onafhankelijk | ANBI | sinds 2015

foto met Virginia

Even voorstellen: Virginia

'Iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.... iedereen.'

Het gaat mij aan het hart als mensen die iets verder van de arbeidsmarkt staan, zich er opnieuw op moeten begeven of er als student voor het eerst kennis mee maken en niet weten wat er van ze wordt verwacht. Voor solliciteren zijn geen vaste regels, maar gaat het er vooral om wat een werkgever voor ogen heeft.

Ik ben blij met een initiatief als de werkbank, een plek waar mensen terecht kunnen met elke vraag over solliciteren. Elke persoon krijgt een 'speciale behandeling', iedereen is voor ons een VIP, want iedereen is uniek. In elk persoon zit een stukje persoonlijkheid, wat een ander niet bezit. Ik vind het belangrijk om dit naar boven te halen bij mensen en ze te laten inzien wat ze in zich hebben.

'Solliciteren is een fulltime baan.' Maar hoe lastig is het om dit hele proces in je uppie te doorstaan, met alle ups en downs die daarmee gepaard gaan. Daarom is het zo fijn dat de werkbank er is, daar stap je elke week naar binnen met je strubbelingen, je vragen, je verhaal of je successen... bij ons ben je altijd welkom.