Bij ons is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk | vrijwilligersorganisatie | onafhankelijk | ANBI | sinds 2015

foto met Tessa

Even voorstellen: Tessa

Bij Stichting Werkbank Drechtsteden is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk! Hierbij wil ik jou graag gaan begeleiden!

Mijn naam is Tessa Rolvers en ik coach je graag richting jouw droomcarrière. Samen komen we er achter wat jouw passie nou echt is, zoeken we naar de juiste functie en nemen we stappen om uiteindelijk het sollicitatiegesprek te regelen bij de opdrachtgever. Ik geef je zelfvertrouwen, ontwikkeling, doelen en duidelijkheid om je dromen te verwezenlijken.

Het opstellen van een CV, het schrijven van een sollicitatiebrief, omgaan met afwijzingen en weer doorpakken! Ik ga je hierbij ondersteunen en je de juiste tools aanreiken om zelf hier een weg in te vinden.

Zelf ben ik accountmanager bij het detacheringsbureau Staatvast. Dagelijks ben ik bezig met het matchen van werkzoekenden en opdrachtgevers. Deze passie in mijn werk wil ik graag meenemen naar Stichting Werkbank Drechtsteden en hier nog meer mensen bij helpen!