Bij ons is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk | vrijwilligersorganisatie | onafhankelijk | ANBI | sinds 2015

foto met Samantha

Even voorstellen: Samantha

Mijn naam is Samantha. Sinds dit jaar ben ik als vrijwilliger aangesloten bij Stichting Werkbank Drechtsteden. Na zelf een hele lange sollicitatieperiode te hebben doorlopen, heb ik met mezelf afgesproken dat ik een hele andere recruiter wil zijn dan de recruiters waar ik in contact mee ben geweest tijdens mijn zoektocht naar een leuke baan.

Ik ben in het dagelijks leven Recruitment Consultant bij Laurens. Elke dag heb ik contact met diverse werkgevers met ieder haar eigen wensen voor nieuwe medewerkers. Daarnaast werk ik dagelijks aan het uitbreiden van mijn netwerk.

De een doorloopt een sollicitatieprocedure heel snel en vrij makkelijk, terwijl de ander continue met afwijzingen te maken krijgt. Mijn opgedane kennis en mijn netwerk zet ik graag in om jou te coachen naar een baan waar jij heel gelukkig van wordt.

Samen met jou ga ik er alles aan doen om afwijzingen zoveel mogelijk te beperken. Op woensdagavond neem ik graag samen met jou plaats op onze werkbank om te knallen voor en tijdens jouw sollicitatieprocedure.