Bij ons is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk | vrijwilligersorganisatie | onafhankelijk | ANBI | sinds 2015

foto met Arthur

Even voorstellen: Arthur

“Een plek van ontmoeting, waar iedereen welkom is en niet worden gezien als beperking of als een zak subsidiegeld; een plek waar iedereen onvoorwaardelijk hulp krijgt”.

Dit is nou precies wat ik zelf zo nodig had toen, ik op mijn 19e met een Wajong op het eiland van Dordrecht kwam wonen. Het heeft mij destijds jaren gekost om: te re-integreren, een netwerk op te bouwen die mij kon helpen en juiste voorzieningen te krijgen. Maar, na veel doorzetten en hulp van mensen die mij een kans gaven, kwam ik uiteindelijk weer aan het werk.

Nu, jaren verder, jaren waarin ik zelf weer een paar keer heb moeten re-integreren, zet ik mij in om deze “ontmoetingsplek” samen met een club gepassioneerde vrijwilligers te creëren.

Het Werkcafe van Stichting Werkbank Drechtsteden: een plek waar iedereen welkom is; voor een bak koffie, een goed gesprek en natuurlijk een steuntje in de rug richting werk!

Ik hoop jou daarbij, vanuit mijn eigen ervaringen en werk als jobcoach bij MEE, dat steuntje in de rug te kunnen geven naar die baan.

Mijn motto daarbij is: nooit opgeven, je bent waardevol en…. 100% geschikt!