Bij ons is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk | vrijwilligersorganisatie | onafhankelijk | ANBI | sinds 2015

Art

Even voorstellen: Art

“Het ontdekken, bewust worden en inzetten van je talent” is  een van de voorwaarden voor succes.

Mijn naam is Art Groenenboom en sinds een paar maanden ben ik vrijwilliger bij Stichting  Werkbank Drechtsteden. Na een jarenlange carrière in het speciaal onderwijs  in verschillende functies (van leerkracht, stage coach tot directeur en bestuurder en de nodige opleidingen ) ben ik nu twee jaar gepensioneerd. De nodige ervaring opgedaan in het begeleiden van jongeren naar de arbeidsmarkt en in samen werken  met instanties die daarbij van belang zijn. Daarbij zoek  ik ook graag naar nieuwe wegen om het doel te bereiken. Graag wil ik nu mijn kennis gebruiken om werkzoekenden te ondersteunen bij het vinden van werk. Daarbij is ook belangrijk dat je in het verleden opgedane frustraties opzij zet en met de juiste instelling een nieuwe start maakt. Ik ga graag die uitdaging met je aan. Tot ziens !