bij ons is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk | vrijwilligersorganisatie | onafhankelijk | ANBI | sinds 2015

Ik zoek werk/ maatje

De Werkbank beheert geen vacatures. Wel gaan wij samen met jou op zoek naar vacatures en delen wij deze wekelijks in onze werkcafé's en in onze Facebookgroep. Bij ons kun je gewoon binnen lopen, zonder afspraak. Elke week zitten onze Werkbank-maatjes voor je klaar. Kijk bij contact waar er een werkcafé is bij jou in de buurt.

Ik zoek personeel

Wij beheren geen vacatures, maar u kunt ze wel met ons delen. Want voor personeel moet je bij de Werkbank zijn, daar komen alleen maar gemotiveerde mensen! Deel uw vacature via de mail of in onze Facebookgroep of ontmoet onze bezoekers in onze werkcafé's. Natuurlijk onder het genot van een bakje koffie. Welkom!

Ik wil sponsoren

De Werkbank heeft een onafhankelijke status. We ontvangen geen overheidsfinanciering en werken volledig met vrijwilligers. We zijn  gebaat bij giften en sponsoring. U wordt al "vriend' voor een bedrag van 50 euro per jaar. We zoeken daarnaast 10 grote bedrijven die structureel en op jaarbasis ons willen ondersteunen als zakenpartner.

Ik wil info

Onze missie is om zoveel mogelijk (kwetsbare) mensen in de Drechtsteden aan betekenisvol werk te helpen en/ of ze een stapje verder te helpen op de participatieladder. Via de ANBI pagina kunt u ons jaarverslag en balans vinden. Bel voor meer info:

Herman Nieuwstraten ☎  06-34611717

Eerstvolgende werkcafés

  Onze sponsors

  • gem
  • logo het spectrum
  • ING
  • Notaris van Dorst-Dijkers
  • Op Smaak Catering
  • Paardekooper
  • Logo van Rabobank
  • logo Vermeij verhuur en horeca
  • we4it

  Nieuwsberichten

  Jaarverslag 2018

  Met trots en dankbaarheid presenteren wij u ons jaarverslag 2018.

  Lees verder

  Elke maand: gratis profielfoto maken

  Elke 3e donderdag van de maand kunnen bezoekers bij de Werkbank een gratis profielfoto maken!

  Mede mogelijk gemaakt door Paulien Hak Fotografie

  Lees verder

  Tijdelijke sluiting Dordrecht

  Beste bezoeker, relatie en belangstellende,

  Wegens gebrek aan voldoende bezetting zijn wij genoodzaakt het werkcafe
  In Dordrecht tijdelijk te sluiten. Wij hopen binnenkort weer op voldoende sterkte
  te zijn om het werkcafe weer te kunnen draaien.

  Voel je je geroepen om
  Vrijwilliger te worden bij het werkcafe, neem dan contact met ons op via
  info@werkbankdrechtsteden.nl of bel voor meer informatie naar 06-34611717

  Lees verder

  Vrijwilligers gezocht voor werkcafé Dordrecht

  Wij zoeken nieuwe vrijwilligers die vanuit hun professie, kennis, ervaring en contacten een bijdragen willen leveren aan ons werkcafé in Dordrecht. Ben jij wekelijks 2 uurtjes beschikbaar op de woensdagavond? Neem dan contact met ons op.

  Lees verder

  Workshop: “LOPEND STILSTAAN”

  PAPENDRECHT - Op dinsdag 27 november organiseert Stichting Werkbank Drechtsteden in samenwerking met John van der Sluis coaching de workshop Lopend Stilstaan. Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers inzicht in hun sterke en minder ontwikkelde talenten.  Ook worden er suggesties gedaan hoe deze talenten te versterken.

  Lees verder

  Even voorstellen: Art

  “Het ontdekken, bewust worden en inzetten van je talent” is  een van de voorwaarden voor succes.

  Mijn naam is Art Groenenboom en sinds een paar maanden ben ik vrijwilliger bij Stichting  Werkbank Drechtsteden. Na een jarenlange carrière in het speciaal onderwijs  in verschillende functies (van leerkracht, stage coach tot directeur en bestuurder en de nodige opleidingen ) ben ik nu twee jaar gepensioneerd.

  Lees verder